Aanvraag vergunning voor het realiseren van een ops gebouw, Horsterweg 11, 6199AC Maastricht-Airport

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het realiseren van een ops gebouw, Horsterweg 11, 6199AC Maastricht-Airport.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Beek heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor realiseren van een ops gebouw op locatie Horsterweg 11, 6199AC Maastricht-Airport. Het betreft de volgende activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk •Bouwen/handelen in strijd met bestemmingsplan De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000283. Waarom publiceert Gemeente Beek dit bericht? Met dit bericht laat Gemeente Beek u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt Gemeente Beek een besluit over de aanvraag van de vergunning? Gemeente Beek heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 21 december 2023. Gemeente Beek neemt daarover waarschijnlijk 15 februari 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert Gemeente Beek een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met Gemeente Beek. Dit kan via het telefoonnummer 046-4389222.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 29-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. 126c36c14b1b66ab471ecaa171f74f32

Gerelateerde berichten