1Lunch: Geert Wilders laat ’thuisdebat’ schieten

* Debat van het Zuiden zonder Geert* Lichaam van man uit Maas gehaald* Bizarre inbraakgolf in Schinveld

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek… voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Op een prachtige zomeravond in augustus 2016 beleefden Guido’s Orchestra met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteerde hier samen met zijn orkest een wervelend muziekspektakel vol passie en vuur. U kunt hier nu ook thuis van genieten door middel van de of van dit unieke concert! En wij maken het u makkelijk, u kunt deze nl. gewoon online bestellen in de L1 Shop!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio’s en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Mooie opmerkelijke beelden van nieuws, weer en meer.

Mis niks van de Vastelaovend. Brand Beer Boètegewoëne Boètezitting, Auw Wieverbal, LVK 2017, Sjtasiefestasie, Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale, TVK, KVL, optochten door heel Limburg en nog veel veel meer!

Alle lijsttrekkers van de grote partijen zijn erbij, behalve Geert Wilders. De politicus is niet ingegaan op de uitnodiging voor het Debat van het Zuiden, dat op 11 maart door regionale omroepen L1 en Omroep Brabant wordt georganiseerd. Het zou niet in zijn drukke schema passen. Wel van de partij zijn Mark Rutte, Lodewijk Asscher, Alexander Pechtold, Sybrand Buma, Emile Roemer en Jesse Klaver.

WildersLubachLubachtweetgephotoshoptePechtoldPVV’er

Ongelukken zorgden vanochtend op twee plaatsen op de A73 voor flinke vertraging. In noordelijke richting was de vertraging groot bij Venlo, in zuidelijke richting stond het verkeer ter hoogte van knooppunt Rijkevoort vast.

​Museumdorpje Nonke Buusjke wordt geteisterd door een inbraakgolf. Dit jaar is er al vijftien keer ingebroken, waarvan vijf keer afgelopen week. Zaterdag hadden medewerkers bijna een dief te pakken, maar hij wist toch te ontsnappen. De man werd met zijn hond wel vastgelegd door een bewakingscamera.

In de Maas bij Maastricht is vanochtend in alle vroegte een dode man gevonden. Een toevallige passant zag het lichaam in het water drijven en sloeg alarm. De politie onderzoekt de zaak.

​Buschauffeurs van Arriva hebben forse kritiek geuit op hun werkgever. De dienstregeling zou zo krap zijn dat het praktisch onmogelijk is om op tijd de eindbestemming te bereiken. Volgens het Duitse vervoersbedrijf valt het allemaal wel mee.

Bron: 1Limburg Nieuws

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.