8e editie Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn

Op vastelaoveszaterdag 10 februari staat het centrum van Heythuysen in het teken van de 8e editie van het Lindeboom Vastelaovespleinfestijn.
Het plein bij het voormalige gemeentehuis in het centrum van Heythuysen wordt dan feestelijk omgetoverd voor een uniek carnavalsfeest waarbij lokale artiesten uit Leudal, Maasgouw, Peel en Maas en omstreken hun carnavalssjlager op de bühne brengen. Het plein gaat open om 12.30 uur. Het programma begint om 13.11 uur en de eindtijd van het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn is 17.30 uur. Kunt u er niet bij zijn? Niet getreurd… Omroep 3ML zendt het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn 2018 LIVE uit via 3ML TV en via . Dus ook de thuisblijvers hoeven niks te missen! De gemeente Leudal gaat het gebruik van polsbandjes tijdens de carnaval promoten. De bandjes zijn bedoeld voor jongeren van 18+ die hiermee kunnen aantonen dat zij oud genoeg zijn om een biertje te bestellen en te nuttigen.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.