Adviseur Coiffeur Heerings

Adviseur Coiffeur Heerings is een Kapper gelegen aan Wilhelminasingel 125 in Maastricht.

Meer informatie over Adviseur Coiffeur Heerings in Maastricht

Onze haarwerk salon is geopend en wij behoren tot de cruciale beroepsgroepen. We volgen de voorzorgsmaatregelen van de ANKO en willen dat iedereen gezond blijft en met respect en begrip met elkaar omgaat. Anita en Patrick Heerings hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een toegankelijke sfeer en optimale kwaliteit van hun haarwerkoplossingen. Ze bieden ook confectie haarwerken op maat aan. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ze helpen maar één haarwerkcliënt per keer, dus je bent verzekerd van optimale privacy. De openingstijden zijn behandeling volgens afspraak en aangepaste openingstijden zijn mogelijk. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Adviseur Coiffeur Heerings verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Adviseur Coiffeur Heerings of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Adviseur Coiffeur Heerings? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Adviseur Coiffeur Heerings het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Adviseur Coiffeur Heerings reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Adviseur Coiffeur Heerings

Bezoekers bekeken ook