ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Volksplein 34B in Maastricht.

Meer informatie over ALDI in Maastricht

ALDI Supermarkt is een bekende supermarktketen in Nederland met ongeveer 500 winkels door het hele land. Bij de ALDI supermarkt in de buurt kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten, zoals ovenvers brood, groenten en fruit, verse vleeswaren, kazen en wijn. Ze hebben ook biologische-, vegetarische, Fairtrade producten en diverse A-merken. Daarnaast heeft ALDI wekelijks goede non-food acties en een uitgebreid assortiment aan voer en benodigdheden voor huisdieren. ALDI hecht veel waarde aan duurzaamheid en gezondheid, met aandacht voor lokale producten, eerlijke handel, Beter Leven producten en minder plastic verpakkingen. Het assortiment van ALDI is vers en lekker, verpakt in recyclebare materialen. ALDI heeft vestigingen in verschillende plaatsen in Nederland en in andere landen zoals België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Op de website kun je zoeken naar een vestiging in de buurt en de openingstijden bekijken.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook