Amac

Amac is een Computerwinkel gelegen aan Wycker Brugstraat 30 in Maastricht.

Meer informatie over Amac in Maastricht

Amac Maastricht is gevestigd in Wyck, tussen het station en de binnenstad. Ze bevinden zich vlak bij de oudste brug van Nederland, de Sint Servaasbrug. In de winkel kun je terecht voor officiële Apple-reparaties en persoonlijk advies van getrainde sales advisors. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om je oude Apple-apparaat in te ruilen voor korting op een nieuw apparaat. Amac zorgt ook voor gratis bezorging van online bestellingen en biedt de Amac Upgrade optie aan, waarbij je maandelijks een bedrag betaalt voor je nieuwe Apple-apparaat. Verder kun je bij Amac terecht voor iMember, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt voor jouw Apple-device. Ten slotte kun je op de hoogte blijven van Apple-lanceringen, producten en acties door Amac te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Amac verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amac of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Amac reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amac

Bezoekers bekeken ook