Amazing Oriental

Amazing Oriental is een Chinese supermarkt gelegen aan Laag Gubbelstraat 38 in Maastricht.

Meer informatie over Amazing Oriental in Maastricht

Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, met meer dan twintig vestigingen. Ze bieden een assortiment van meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. In de supermarkt vind je onder andere instant noedels in meer dan 200 verschillende smaken en gevarieerde Dim Sum hapjes in de vriesvakken. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Je kunt contact opnemen via het contactformulier op de website of telefonisch. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Amazing Oriental is onderdeel van de Amazing Community en biedt inspiratie voor Aziatische gerechten.

Wil je weten wat Amazing Oriental verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amazing Oriental of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amazing Oriental? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amazing Oriental het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Amazing Oriental reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amazing Oriental

Bezoekers bekeken ook