Angely Waajen lijsttrekker CDA Roermond

Tijdens de algemene ledenvergadering van 22 juni heeft het bestuur van het CDA Roermond Angely Waajen voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.
De Algemene ledenvergadering heeft de voordracht unaniem bekrachtigd. Angely Waajen kan hierdoor als lijstaanvoerster van de Roermondse CDA-lijst de succesvolle weg, die is ingezet in de afgelopen raadsperiode voor het CDA Roermond, verder vervolgen. In het najaar wordt de verdere lijstsamenstelling bekend gemaakt. Angely Waajen is geen onbekende in de politiek. Sinds 2010 maakt zij deel uit van de gemeenteraadsfractie van het CDA. In het dagelijks leven is Angely Waajen (48 jaar) wethouder voor economische zaken en volkshuisvesting alsmede loco-burgemeester bij de gemeente Roermond. Zij is gehuwd en moeder van twee kinderen.  

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.