APK Maastricht

APK Maastricht is een Autokeuring gelegen aan Karveelweg 32 in Maastricht.

Meer informatie over APK Maastricht in Maastricht

De tekst gaat over een vacature voor een leerling bandenmonteur. Het is een precisievak dat nauwkeurigheid vereist. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en opgeleid te worden tot bandenmonteur. Ze zijn op zoek naar mensen die een vergelijkbare opleiding hebben gevolgd. Daarnaast biedt het bedrijf ook andere diensten aan, zoals het maken van een afspraak bij de autogarage en het aanbieden van verschillende auto-onderhoudsdiensten. Ze streven naar 100% klanttevredenheid en de klanten beoordelen hun service momenteel met een 8,5. Ze bieden ook APK-keuringen aan zonder extra kosten en hebben een breed scala aan bandengerelateerde services. Het bedrijf is gevestigd in Maastricht en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:30 en op zaterdag van 8:00 tot 17:00.

Wil je weten wat APK Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van APK Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij APK Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je APK Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar APK Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. APK Maastricht

Bezoekers bekeken ook