Arnold Opreij Haarden Maastricht

Arnold Opreij Haarden Maastricht is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Willem Alexanderweg 4 in Maastricht.

Meer informatie over Arnold Opreij Haarden Maastricht in Maastricht

Na 60 jaar actief te zijn geweest in de haardenbranche, heeft Arnold Opreij Haarden besloten om hun activiteiten in deze sector te beëindigen. De showroom is gesloten en er worden geen nieuwe opdrachten meer aangenomen. Voor storingen en onderhoud aan toestellen geplaatst door Arnold Opreij Haarden wordt verwezen naar Sparks Haarden Service in Uden. Vanaf 1 april moeten bedrijven beschikken over een CO-certificaat om gasverbrandingsinstallaties te onderhouden, en Sparks Haarden Service heeft dit certificaat. Voor vragen kunnen ze per e-mail bereikt worden op info@arnoldopreij.nl.

Wil je weten wat Arnold Opreij Haarden Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arnold Opreij Haarden Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arnold Opreij Haarden Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnold Opreij Haarden Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Arnold Opreij Haarden Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arnold Opreij Haarden Maastricht

Bezoekers bekeken ook