Audiofrenzy

Audiofrenzy is een Hifi-winkel gelegen aan Hoenderstraat 3 in Maastricht.

Meer informatie over Audiofrenzy in Maastricht

Audiofrenzy is dé Hi-Fi specialist van Zuid-Limburg, met een winkel in Maastricht en een uitgebreide website. Ze bieden een ruim assortiment aan Hi-Fi producten. Ze organiseren ook een streaming evenement waarbij je alles te weten kunt komen over streaming, switches en voedingen. Ze hebben verschillende bekende merken zoals KEF, HEGEL, THORENS, MARTIN LOGAN, ELAC, PRO-JECT, YAMAHA, AUDEZE, FOCAL en HIFI ROSE. Ze hebben ook luisterruimtes waar je een afspraak kunt maken om de producten uit te proberen. Ze bieden inruilmogelijkheden, een omruilgarantie van 30 dagen, deskundig advies en je kunt contact met hen opnemen voor vragen. De winkel is gevestigd op Hoenderstraat 3 in Maastricht.

Wil je weten wat Audiofrenzy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Audiofrenzy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Audiofrenzy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Audiofrenzy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Audiofrenzy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Audiofrenzy

Bezoekers bekeken ook