Augustijnenkerk Maastricht

Augustijnenkerk Maastricht is een Kerk gelegen aan Kesselskade 43 in Maastricht.

Meer informatie over Augustijnenkerk Maastricht in Maastricht

Event Management Group is een bedrijf dat diverse mogelijkheden biedt voor het organiseren van evenementen. Ze hebben verschillende locaties met grote en kleine ruimtes die kunnen worden gehuurd voor vergaderingen, feesten, bruiloften, jubilea en andere evenementen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en unieke evenementen en biedt een culinaire beleving aan met seizoensgebonden gerechten. Ze denken graag met de klant mee en zorgen voor een professionele en persoonlijke benadering bij het plannen en uitvoeren van evenementen. Enkele van hun locaties zijn Rebelle Maastricht, De Groote Sociëteit en Kasteel Pietersheim. Event Management Group is zowel beschikbaar voor zakelijke als particuliere evenementen.

Wil je weten wat Augustijnenkerk Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Augustijnenkerk Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Augustijnenkerk Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Augustijnenkerk Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Augustijnenkerk Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Augustijnenkerk Maastricht

Bezoekers bekeken ook