Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen

Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen is een Bandenwinkel gelegen aan Fort Willemweg 6 in Maastricht.

Meer informatie over Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen in Maastricht

Auto- en Bandenbedrijf Ghelen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in APK, onderhoud en reparaties voor alle merken en modellen personenauto's en bestelwagens. Ze voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijfsauto's, en zijn ook gespecialiseerd in het oplossen van complexe elektronische storingen en specialistische reparaties. Met meer dan 35 jaar ervaring bieden ze eerlijk advies en vermijden ze onverwachte verrassingen. Het bedrijf is gevestigd aan de Fort Willemweg 6 in Maastricht en is telefonisch bereikbaar op 043 321 4388. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:30, op zaterdag alleen op afspraak en op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto- en Bandenbedrijf P. Ghelen

Bezoekers bekeken ook