Auto Service Maastricht v.o.f.

Auto Service Maastricht v.o.f. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Sandersweg 84 in Maastricht.

Meer informatie over Auto Service Maastricht v.o.f. in Maastricht

Auto Service Maastricht is een garage die 12 jaar geleden is opgericht door Peter Jongen. Hij wilde een garage creëren waar klanten snel en goed geholpen worden en waar ouderwetse service centraal staat. Het bedrijf is nu gevestigd op de derde locatie, een grote ruimte aan de Sortieweg in Maastricht Belvédère. In 2012 begon het bedrijf op de Bosscherweg en door de toename van klanten werd er in 2015 een monteur, Dennis, aangenomen. In 2019 werd Dennis mede-eigenaar en werd er nog een monteur, Saibo, aangenomen. Ondanks de uitdagingen van de afgelopen jaren, is het team blijven groeien. Door de groeiende behoefte aan ruimte is het bedrijf verhuisd naar een nieuw complex aan de overkant, met meer bruggen en extra vierkante meters. Klanten zijn enthousiast en Peter benadrukt dat de prijzen redelijk zullen blijven, omdat hij het bedrijf heeft opgericht om de service van vroeger terug te brengen.

Wil je weten wat Auto Service Maastricht v.o.f. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Service Maastricht v.o.f. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Service Maastricht v.o.f.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Service Maastricht v.o.f. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Auto Service Maastricht v.o.f. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Service Maastricht v.o.f.

Bezoekers bekeken ook