babashop

babashop is een Kledingwinkel gelegen aan Brusselsestraat 6 in Maastricht.

Meer informatie over babashop in Maastricht

Babashop is een alternatieve kledingwinkel in Maastricht die in 1994 is begonnen met merken als Tiger, Phaze, Mozart en Dark Angel. Ze bieden kleding aan voor de gothic-, punk-, metal- en ethnic scenes. Na vijf jaar opende Babashop een tweede winkel genaamd Suburbian, die kleding verkoopt voor de rockabilly, psychobilly, ska en streetwear scenes. Na acht jaar besloten ze beide winkels samen te voegen in één groot pand, waardoor ze meer tijd hebben om met hun verkoopstand op festivals te staan. Naast de fysieke winkel en festivals hebben ze ook een webshop. Babashop hecht veel waarde aan persoonlijk contact met klanten en biedt service, duidelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit.

Wil je weten wat babashop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van babashop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij babashop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je babashop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar babashop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. babashop

Bezoekers bekeken ook