Banketbakkerij Nora B.V.

Banketbakkerij Nora B.V. is een Banketbakker gelegen aan Habitatsingel 29 in Maastricht.

Meer informatie over Banketbakkerij Nora B.V. in Maastricht

Nora Biscuits is een producent van een breed scala aan koekjes die zowel nationaal als internationaal succesvol worden verkocht. Het bedrijf streeft ernaar innovatief te zijn om klanten te inspireren met hun producten. Ze hebben verschillende productlijnen, waaronder de Biscuit Bar Range, de Favorites Range, de Fun Biscuits Range, de Inbetweens Range, de Piquant Range en de Sandwich Biscuits Range. Het bedrijf is opgericht door de familie Raeven en begon als een traditionele bakkerij in Noorbeek in 1906. Bijna 95% van de klanten ontvangt de producten in een private label-verpakking en er is ook de mogelijkheid om Nora-design te ontvangen voor bijna alle producten. Nora Biscuits streeft naar hoge kwaliteit en heeft verschillende certificaten, zoals het IFS Higher Level-certificaat.

Wil je weten wat Banketbakkerij Nora B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Nora B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Nora B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Nora B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Banketbakkerij Nora B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij Nora B.V.

Bezoekers bekeken ook