Basiliek van Onze Lieve Vrouwe

Basiliek van Onze Lieve Vrouwe is een Basiliek gelegen aan Onze Lieve Vrouweplein 7 in Maastricht.

Meer informatie over Basiliek van Onze Lieve Vrouwe in Maastricht

De tekst bevat informatie over de Parochiefederatie Onze Lieve Vrouw en Sint Pieter. Er worden verschillende onderwerpen besproken, zoals het volgen van vieringen via livestreaming, het huren van kerkgebouwen voor concerten, en het ontvangen van het parochieblad digitaal. Daarnaast worden de tijden van de heilige missen genoemd in de Basiliek Onze Lieve Vrouw "Sterre-der-Zee" en de Sint Pieterkerk. De contactgegevens van het parochiekantoor worden ook vermeld.

Wil je weten wat Basiliek van Onze Lieve Vrouwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basiliek van Onze Lieve Vrouwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basiliek van Onze Lieve Vrouwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basiliek van Onze Lieve Vrouwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Basiliek van Onze Lieve Vrouwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basiliek van Onze Lieve Vrouwe

Bezoekers bekeken ook