Bayer schaaktoernooi een succes

Op zaterdag 27 februari organiseerde Schaakvereniging Leudal voor de 36e keer het Bayer (voorheen Nunhems) Schaaktoernooi.
Net als de afgelopen drie jaar werd dit toernooi georganiseerd op de thuislocatie De Roffert in Buggenum. In totaal deden er vier vrouwen mee aan het toernooi. Voor de winnaars waren er geldprijzen. Maar voor elke deelnemer lagen ook de traditionele komkommers klaar. Het toernooi is weer vlekkeloos verlopen. Regerend kampioen Jan Broekhuis uit Helmond én spelend SV Leudal wist zijn titel niet te prolongeren. Hij wist 4 punten te scoren, waarmee hij 3e werd in de eindstand. Eduard Coenen van ’t Pionneke uit Roermond werd tweede. Walter Smits, spelend voor De Kemppion uit Eersel werd verdiend winnaar. Winnaar van de B-poule werd René Snoeck, de tweede plaats was er voor Coen Oosse en de derde plaats was voor R. Robinson.

Dit artikel delen

Andere artikelen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.