Beautifier

Beautifier is een Medische kliniek gelegen aan Bergerstraat 2 in Maastricht.

Meer informatie over Beautifier in Maastricht

Beautifier is een cosmetische kliniek in Maastricht, gespecialiseerd in injectables, permanente make-up, huidverbeterende behandelingen en bodyshaping. Ze leggen de nadruk op het belang van tijd en aandacht voor de huid en bieden een complete aanpak met een gecertificeerd team en de nieuwste apparatuur. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals botuline toxine en fillers voor rimpels en verslapte huid, permanente make-up voor wenkbrauwen en eyeliner, en huidverbeterende behandelingen met hyaluronzuur. De prijzen variëren afhankelijk van de behandeling.

Wil je weten wat Beautifier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautifier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautifier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautifier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beautifier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautifier

Bezoekers bekeken ook