Beëindiging plan Belevenispark Heel

De Raad van Bestuur van zorginstelling Daelzicht heeft besloten om het plan voor een belevenispark in Heel stop te zetten.
Hiermee wil de Raad van Bestuur de rust in de omgeving en de organisatie terugbrengen. De Provincie Limburg, de gemeente Maasgouw en Daelzicht tekenden in 2012 een convenant om een haalbaarheidsstudie uit te voeren naar een belevenispark voor mensen met een verstandelijke beperking en ouderen met dementie. Tijdens het ontwikkelingsproces is het plan een aantal keer door verschillende partijen kritisch bekeken. De hierdoor verkregen input is uitermate serieus genomen en heeft ertoe geleid dat het plan kleinschaliger is gemaakt. De aanpassingen in het plan hebben niet geleid tot volledige acceptatie in de omgeving en daardoor niet tot de rust in de organisatie die nodig is om alle andere veranderingen in de zorg door te kunnen voeren.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.