De bekende cuisinier Jacques Zeguers opent begin volgend jaar maar liefst twee nieuwe restaurants in Maastricht. De nieuwe zaken gaan Brasserie Mestreech en Mosselhuis Zeguers heten.
De Limburger is er voor al het nieuws uit je regio. Maar ook voor het nieuws uit de rest van de wereld. Probeer nu De Limburger, 5 weken voor slechts 15,-.
Maar liefst 1.400 gezinnen in Limburg kunnen niet zelf in hun eerste levensbehoefte voorzien. Dat zijn maar liefst 3.000 personen die afhankelijk zijn van de Voedselbank! Daarom organiseert L1 dit jaar weer de actie ‘L1 samen voor de Voedselbank’. Wil jij ook meedoen maar heb je geen tijd om zelf een inzamelingsactie op te zetten? Doneer dan online jouw voedselpakket! Handig, snel en lekker makkelijk!
enerverende
In december komt L1 weer in actie om zoveel mogelijk lang houdbare producten in te zamelen voor de zes Voedselbanken in onze provincie. L1 kan dit uiteraard niet alleen, daar hebben we jouw hulp bij nodig! Wat kun je doen? Bedenk samen met jouw collega’s, buurt, vereniging, school of vriendengroep een ludieke inzamelactie en verzamel zoveel mogelijk (langhoudbare) producten van het boodschappenlijstje. Hoe creatiever, hoe beter!
Jij komt toch ook in actie? Samen zijn we sterker, sterk voor de Voedselbank!
De Limburger geeft in de maand december gratis tickets weg voor verschillende voorstellingen in het Theater aan het Vrijthof in hartje Maastricht. Beantwoord de vraag en maak kans op een van de vele kaartjes.
Dit kussen vormt zich helemaal naar je hoofd en nek met als resultaat: een diepere slaap een betere bloedcirculatie en minder spier- en gewrichtspijn. Normaal € 89,95, nu voor slechts € 24.95.
De Limburger is er voor al het nieuws uit je regio. Maar ook voor het nieuws uit de rest van de wereld. Probeer nu De Limburger, 5 weken voor slechts 15,-.
Tongersestraat
Na 70 jaar in de keuken te hebben gestaan – Zeguers begon op z’n achtste als hulpje in het restaurant van z’n oom – vond hij het welletjes. Maar stilzitten is niks, zo heeft de chef-kok die met zijn restaurant Chez Jacques een Michelin-ster wist te veroveren – inmiddels ervaren.
Een jaar of vijf wil Zeguers nog in de keuken staan, zegt hij. “Ik hoop dat mijn gezondheid dat toelaat. Nu gaat het nog heel goed met me. Ik heb voldoende energie om dit nieuwe avontuur te beginnen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, hè…”
Bron: 1Limburg Nieuws