Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer

Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer is een Revalidatiearts gelegen aan Duitsepoort 11 in Maastricht.

Meer informatie over Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer in Maastricht

Bekkenfysiotherapie is een specialisme dat zich richt op klachten in het bekkengebied. Deze klachten kunnen voorkomen bij zowel mannen als vrouwen en kunnen onder andere bestaan uit pijn in de lage rug, onderbuik of billen, problemen met plassen, poepen of vrijen, of klachten tijdens en na de zwangerschap. Bekkencentrum Schambergen is gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie in Zuid-Limburg en biedt begeleiding en behandeling voor bekkenklachten. Naast de behandeling van klachten speelt de bekkenfysiotherapeut ook een belangrijke rol bij preventie en voorlichting. De therapeut voert een uitgebreid onderzoek uit om tot een juiste diagnose te komen en stelt vervolgens in overleg met de patiënt een behandelplan op maat op. Het team van Bekkencentrum Schambergen gelooft in samenwerking en richt zich op gedragsverandering, mindset en fysieke gezondheid om ervoor te zorgen dat de patiënt weer fit en gezond wordt.

Wil je weten wat Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekkenfysiotherapie Schambergen-Maurer

Bezoekers bekeken ook