Bert Hakke Schilderwerken

Bert Hakke Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Vonkendaal 62 in Maastricht.

Meer informatie over Bert Hakke Schilderwerken in Maastricht

In de tekst wordt er gesproken over het belang van het onderhoud van schilderwerk, met name voor houten kozijnen, boeidelen en gevelbekleding. Ook wordt er aandacht besteed aan het belang van de juiste kleurkeuze en het geven van kleuradvies. Daarnaast wordt er gesproken over het belang van een goede ondergrond voor het schilderwerk aan daklijsten en gevels, en het schilderwerk aan deuren en kozijnen, zowel binnen als buiten. Verder wordt er informatie gegeven over de voorbereidingen die getroffen moeten worden voor het schilderen van wanden, en wordt er gesproken over het schilderen van plafonds en de mogelijkheid om glasweefsel te gebruiken. Ten slotte worden er contactgegevens gegeven om een offerte op maat aan te vragen.

Wil je weten wat Bert Hakke Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bert Hakke Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bert Hakke Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bert Hakke Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bert Hakke Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bert Hakke Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook