Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve)

Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve) is een Bar gelegen aan Lage Kanaaldijk 117 in Maastricht.

Meer informatie over Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve) in Maastricht

Bistro Hoffmanni is een bijzondere bistro gelegen in de ENCI-groeve in Maastricht. Vanuit de bistro heeft men een prachtig uitzicht over de groeve. De ENCI-groeve is een voorbeeld van hoe een industrieel gebied is teruggegeven aan de natuur. De bistro heeft gastvrij personeel en serveert eenvoudige gerechten die vers en met zorg bereid zijn. Naast koffie worden er ook speciaalkoffies, smoothies, borrelplanken en warme gerechten geserveerd. Daarnaast is het mogelijk om de bistro te boeken voor borrels, recepties of bijeenkomsten. De bistro is alleen te voet bereikbaar.

Wil je weten wat Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Hoffmanni (in de ENCI-groeve)

Bezoekers bekeken ook