BK bouw

BK bouw is een Timmerman gelegen aan Carl Smulderssingel 48 in Maastricht.

Meer informatie over BK bouw in Maastricht

BK Bouw is een jong en fris bedrijf in Maastricht dat is opgericht op 26 oktober 2021. Het bedrijf hecht veel waarde aan klanttevredenheid, klantgerichtheid en het nakomen van afspraken. Ze zijn gespecialiseerd in algemene timmerwerken, zoals ruwbouw, aftimmerwerk, het verlagen van plafonds, het afhangen van deuren, het plaatsen van kozijnen, vloeren en plinten, en het plaatsen van een dakkapel. Ze werken nauw samen met installateurs en stukadoors en zijn geschikt voor zowel kleine als grote verbouwingen. Daarnaast bieden ze ook tegelwerken en badkamerrenovaties aan. Als je hulp nodig hebt bij een klus of advies wilt, kun je vrijblijvend contact met hen opnemen.

Wil je weten wat BK bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BK bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BK bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BK bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar BK bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BK bouw

Bezoekers bekeken ook