BodyDesignGroup Maastricht

BodyDesignGroup Maastricht is een Gezondheidsconsulent gelegen aan Bosscherweg 173A in Maastricht.

Meer informatie over BodyDesignGroup Maastricht in Maastricht

Samenvatting: BodyDesignGroup helpt mensen om de beste versie van zichzelf te worden door aandacht te besteden aan voeding, lichaam, huid en geest. Ze bieden advies en behandelplannen op maat, met als doel een optimale balans in deze gebieden te bereiken. Op het gebied van voeding helpen ze mensen om hun ideale gewicht te bereiken en te behouden. Op het gebied van het lichaam bieden ze behandelingen en oefeningen aan om een gezond en mooi lichaam te krijgen. Op het gebied van de huid bieden ze behandelingen aan om een egale en stralende huid te krijgen. En op het gebied van de geest bieden ze begeleiding aan om een positieve instelling te bereiken. Daarnaast hebben ze ook een webshop en een eigen schoonheidssalon waar verschillende behandelingen worden aangeboden. Afspraken kunnen online worden gemaakt.

Wil je weten wat BodyDesignGroup Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BodyDesignGroup Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BodyDesignGroup Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BodyDesignGroup Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar BodyDesignGroup Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BodyDesignGroup Maastricht

Bezoekers bekeken ook