Boek tijdperk Norbert Nozy bij Koninklijke Harmonie

Tijdens het seizoens-afsluitingsconcert op zaterdagavond 15 juli nam Norbert Nozy officieel afscheid van de Koninklijke harmonie van Thorn.
Op die avond hoorde dirigent dat ‘zijn periode bij de Bokken’ zou worden vastgelegd in een boek. Het eerste exemplaar is hem op zaterdag 4 november voorafgaand aan het traditionele Caeciliadiner door samensteller Peter Parren, overhandigd. In het verschenen boek is kort en bondig veertien jaar muziekhistorie van de Koninklijke vastgelegd. De hoogtepunten zijn drie concoursen in de concertafdeling met het behalen van een nationale en twee Europese titels. De musicerende leden van de harmonie kregen zondag 5 november na afloop van de repetitie eveneens een exemplaar uitgereikt, omdat zij samen met de dirigent dit muzikaal tijdperk voor de Koninklijke zo succesvol hebben gemaakt. Het boek kan besteld worden via het e-mailadres c.hilbrant-metten@hetnet.nl. De prijs is € 15,00 en per post € 19,50. Het is ook verkrijgbaar op het Matinee Concert op 12 november in de Oranjerie.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.