Bonnefanten museum

Bonnefanten museum is een Kunstmuseum gelegen aan Avenue Ceramique 250 in Maastricht.

Meer informatie over Bonnefanten museum in Maastricht

Het museum heeft verschillende tentoonstellingen en evenementen gepland voor de komende jaren. Momenteel is de tentoonstelling "A Room of One's Own" te zien, die het werk en denken van vrouwelijke kunstenaars belicht. Daarnaast is er een tentoonstelling genaamd "EVERYTHING THAT CAME IN GOT AN ANSWER, het VEC archief van Rod Summers", waarin postkunst en mail art centraal staan. Er komt ook een bijzondere samenwerking tussen het museum en regionale kunstverzamelaars, genaamd "Pas de deux", waarin de collectie van het museum wordt tentoongesteld. Daarnaast zijn er verschillende kunstwerken uit de collectie van het museum te bekijken, waaronder werken van Sidi El Karchi, Paul Bril, David Lynch en Otobong Nkanga. Voor meer informatie over de tentoonstellingen, openingstijden en contactgegevens van het museum kan men terecht op de website.

Wil je weten wat Bonnefanten museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonnefanten museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonnefanten museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonnefanten museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bonnefanten museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonnefanten museum

Bezoekers bekeken ook