Bouwadvies Zuid B.V.

Bouwadvies Zuid B.V. is een Bouwkundig ingenieur gelegen aan Cluynshofstraat 31 in Maastricht.

Meer informatie over Bouwadvies Zuid B.V. in Maastricht

In de tekst wordt vermeld dat het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties via het Rijksvastgoedbedrijf 2.000 tijdelijke woningen vraagt, opgeleverd uiterlijk juli 2023. De woningen moeten verplaatsbaar, stapelbaar en gemaakt van hergebruikte en biobased bouwmaterialen zijn. Staalframebouw wordt aanbevolen als een geschikte methode voor dit type bouwen. Er wordt ook vermeld dat Bouwadvies Zuid gestart is met als doel hoge kwaliteit engineering te leveren en een goede relatie met klanten op te bouwen. Ze bieden diensten aan zoals statische berekeningen, design-/tekenwerk, projectengineering en werkvoorbereiding. Het is mogelijk om contact met hen op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouwadvies Zuid B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwadvies Zuid B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwadvies Zuid B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwadvies Zuid B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bouwadvies Zuid B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwadvies Zuid B.V.

Bezoekers bekeken ook