Vrijthof 7, 6211LC Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het onderhouden van de gevellijst en goten

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vrijthof 7, 6211LC Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het onderhouden van de gevellijst en goten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Referentienummer dossier: Z2023-00000614 Vrijthof 7, 6211LC Maastricht het onderhouden van de gevellijst en goten   Datum ontvangst aanvraag: 28 juli 2023   Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht maakt bekend dat de beslistermijn met 6 weken is verlengd. Deze beslissing is een voorbereidingshandeling. Tegen deze beslissing kan geen zienswijze worden ingediend of bezwaar en/of beroep aangetekend worden.   Nadere informatie Voor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Onderwerp: bouwvergunningsloopvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 15-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. c28bbe7f34d301812acbc609fabbaeab

Gerelateerde berichten