Heerder Groenweg, Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het herinrichten van de Heerdergroenweg, Attilaweg en Prins Mauritslaan

DeMaastrichtgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Heerder Groenweg, Maastricht. Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning, het herinrichten van de Heerdergroenweg, Attilaweg en Prins Mauritslaan.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Referentienummer dossier: Z2023-00000656 Heerder Groenweg, Maastricht het herinrichten van de Heerdergroenweg, Attilaweg en Prins Mauritslaan   Datum ontvangst aanvraag: 2 augustus 2023   Het college van burgemeester en wethouders van Maastricht maakt bekend dat de beslistermijn met 6 weken is verlengd. Deze beslissing is een voorbereidingshandeling. Tegen deze beslissing kan geen zienswijze worden ingediend of bezwaar en/of beroep aangetekend worden.   Nadere informatie Voor algemene informatie over deze aanvraag of om een afspraak te maken om deze aanvraag in te zien kunt u contact opnemen met Gemeente Maastricht, telefoonnummer 14 043. Wij vragen u om bovenstaand referentienummer bij de hand te houden.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaastrichtgids.nl op 15-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maastricht
  2. c98376c0ae1d4847692d7f53b1c0b3b9

Gerelateerde berichten