Cappella Sancti Servatii

Cappella Sancti Servatii is een Kapel gelegen aan Keizer Karelplein 5-A in Maastricht.

Meer informatie over Cappella Sancti Servatii in Maastricht

De Cappella Sancti Servatii is het gemengd koor van de Basiliek van Sint Servaas in Maastricht. Het koor zingt elke zondag tijdens de hoogmis en bij speciale vieringen en feestdagen. Ze treden ook regelmatig op met instrumentale begeleiding in binnen- en buitenland. Het repertoire van het koor beslaat vijf eeuwen en omvat werken van bekende componisten. Naast de muzikale kwaliteit hecht de Cappella ook waarde aan een goede sfeer en gezelligheid. De dirigent van het koor is Hans Heykers en de organist is Marcel Verheggen. Er is ook informatie beschikbaar over de agenda en de mogelijkheid om lid te worden van het koor.

Wil je weten wat Cappella Sancti Servatii verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cappella Sancti Servatii of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cappella Sancti Servatii? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cappella Sancti Servatii het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Cappella Sancti Servatii reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cappella Sancti Servatii

Bezoekers bekeken ook