Carnal

Carnal is een Steakhouse gelegen aan Wycker Brugstraat 35 in Maastricht.

Meer informatie over Carnal in Maastricht

Carnal is een steakhouse waar je kunt genieten van puur en eerlijk vlees en vis in goed gezelschap. De recensies zijn positief en prijzen het heerlijke eten, goede service en lekkere wijnen. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en biedt voldoende ruimte. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 00:00 uur, waarbij de keuken open is tot 22:00 uur. Het restaurant is gesloten op 24 december en 1 januari, maar op 25 en 26 december geopend van 12:00 tot 22:00 uur en op 31 december geopend tot 23:00 uur. Het telefoonnummer van het restaurant is +31433213099 en het e-mailadres is info@steakhousecarnal.nl.

Wil je weten wat Carnal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carnal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carnal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carnal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Carnal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carnal

Bezoekers bekeken ook