Carpet & Home

Carpet & Home is een Winkel voor oosterse tapijten gelegen aan Oude Tweebergenpoort 4 in Maastricht.

Meer informatie over Carpet & Home in Maastricht

De tekst bevat informatie over verschillende productcategorieën, zoals tapijten, sieraden en meubels. Er wordt vermeld dat er aanbiedingen beschikbaar zijn, waaronder tafels en vitrinekasten. Daarnaast wordt er nieuws gedeeld over het kiezen van een nieuw vloerkleed en het creëren van een balans in huis met de vloer, meubels en het tapijt. Het interieur van nu wordt beschreven als een plek van onthaasten, waarbij tapijten zijn afgestemd op de huidige trends en ontwikkelingen. Het adres en de openingstijden van Carpet & Home worden vermeld, evenals de mogelijkheid om reparaties en het wassen van vloerkleden uit te laten voeren.

Wil je weten wat Carpet & Home verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carpet & Home of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carpet & Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carpet & Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Carpet & Home reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carpet & Home

Bezoekers bekeken ook