Casa-Sana-Sportmassage

Casa-Sana-Sportmassage is een Sportmasseur gelegen aan Sint Annalaan 60 in Maastricht.

Meer informatie over Casa-Sana-Sportmassage in Maastricht

Casa-Sana (Sport)massage & Therapie Maastricht is opgericht door Marcel Tuinstra. Hij combineert zijn professionele vaardigheden in sportmassage en natuurgeneeskunde om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Sportmassage is geschikt voor iedereen en kan spierspanning, stress en hoofdpijn verlichten. Marcel is een ervaren en gediplomeerde sporttherapeut en sportzorgmasseur. Hij behandelt sportgerelateerde klachten en blessures en richt zich ook op het herstel van blessures door de invloed van het zenuwstelsel. Door gespecialiseerde massages worden blokkades opgeheven, gifstoffen afgevoerd en het lichaam gereinigd. Marcel heeft ervaring in de medische staf van voetbalclubs MVV U21 en SV Meerssen 1. Hij heeft ook een tweede locatie geopend bij Move2Perform. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Casa-Sana-Sportmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Casa-Sana-Sportmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casa-Sana-Sportmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa-Sana-Sportmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Casa-Sana-Sportmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Casa-Sana-Sportmassage

Bezoekers bekeken ook