CDA Maasgouw: opheldering aanblijven directeur

De CDA fractie in de gemeente Maasgouw is verbaasd over het aanblijven van Tilman Schreurs als directeur van de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) en wil opheldering.
Fractievoorzitter Snijckers: “Bij Keyport 2020 was het niet meer wenselijk dat hij als verdachte aanbleef, maar bij de OML is het geen probleem dat hij, als veroordeelde, blijft zitten. Een oordeel velt de CDA fractie vooralsnog niet. Wij zijn van mening dat er binnen de raad van Maasgouw eerst over gesproken moet worden.” “Burgemeester Strous heeft ons reeds toegezegd het verhaal te willen toelichten. Met behulp van deze informatie en de beantwoording van de vragen kunnen wij een oordeel vormen.” Fractievoorzitter Snijckers vervolgt: “OML, Keyport en SML zijn organisaties die nauw met elkaar samenwerken en er voor zorgen dat Midden- Limburg zich in de toekomst verder kan ontwikkelen. De CDA-fractie hoopt niet dat door dergelijke berichtgevingen en te vroeg gevelde oordelen deze projecten zullen stagneren of zelfs niet meer van de grond zullen komen.”

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.