Column: Wat een jeugd! Dan was het bij mij armoe troef, met de bloedzuigers in het zwembad van Fort Willem als topattractie

De Limburger | Regio Maastricht plaatste op 11 juli 2023 het volgende bericht op hun website: 'Column: Wat een jeugd! Dan was het bij mij armoe troef, met de bloedzuigers in het zwembad van Fort Willem als topattractie. Maastricht - Ik heb het zien aankomen: mijn Amsterdamse kleinzoon begint erg Amsterdams te praten.'

Lees het volledige artikel bij De Limburger.

Laat dit artikel viral gaan in Maastricht, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaastrichtgids.nl
Redactie deMaastrichtgids.nl

Nieuws door De Limburger. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Extern
  2. Column: Wat een jeugd! Dan was het bij mij armoe troef, met de bloedzuigers in het zwembad van Fort Willem als topattractie

Gerelateerde berichten