Coöperatie Gedeelde Weelde

Coöperatie Gedeelde Weelde is een Biologische winkel gelegen aan Petrus Regoutplein 2 in Maastricht.

Meer informatie over Coöperatie Gedeelde Weelde in Maastricht

Dit artikel bevat informatie over de openingstijden van de winkel en het café van Gedeelde Weelde in Maastricht. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het café is geopend van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur, met een lunchbuffet van 12.00 tot 14.00 uur. Daarnaast worden er in het artikel verschillende meningen gedeeld over Gedeelde Weelde en worden er oproepen gedaan om lid te worden van werkgroepen en om regionale producenten te ontdekken. Er wordt ook informatie gegeven over een receptenestafette en een vacature voor een kaasmaatje. Het artikel eindigt met informatie over de uitgangspunten van Gedeelde Weelde en hoe contact op te nemen met de coöperatie.

Wil je weten wat Coöperatie Gedeelde Weelde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coöperatie Gedeelde Weelde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coöperatie Gedeelde Weelde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coöperatie Gedeelde Weelde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Coöperatie Gedeelde Weelde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coöperatie Gedeelde Weelde

Bezoekers bekeken ook