Da Nonna

Da Nonna is een Maaltijdbezorging gelegen aan Kommel 5 in Maastricht.

Meer informatie over Da Nonna in Maastricht

In deze tekst wordt informatie gegeven over Da Nonna, een restaurant waar je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Na iedere bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast wordt er iedere 6 maanden een Toyota Aygo verloot door Foodticket. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op een door jou gekozen tijdstip. Je kunt dan direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Ook dan kun je eenvoudig en snel bestellen op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hierbij kun je online betalen met iDEAL. De locatie van Da Nonna is op Kommel 5 in Maastricht en het telefoonnummer is 043 311 1795. De bezorgtijden en afhaaltijden worden niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Da Nonna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Da Nonna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Da Nonna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Da Nonna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Da Nonna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Da Nonna

Bezoekers bekeken ook