Dames 1 van SV Heythuysen kampioen

Zondag 8 mei speelden de dames 1 van SV Heythuysen de allesbeslissende wedstijd voor het kampioenschap in de 6e Klasse tegen de dames van RKVB uit Baexem.
Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat RKVB zich niet zomaar gewonnen gaf en voor de laatste kans vocht. Na 5 minuten was de stand 1-0 voor Baexem. Tot aan de rust bleef Heythuysen de betere ploeg, maar dit resulteerde niet in een doelpunt. Na 64 minuten maakte Michelle Schmieder weer gelijk. De dames van trainer Rob Raemakers bleven aandringen op een tweede treffer. Tien minuten voor tijd kreeg Heythuysen een terechte strafschop die door Michelle Schmieder benut werd. In de laatste minuut scoorde Baexem de gelijkmaker. Een gelijkspel was echter voldoende voor het ongeslagen kampioenschap en promotie naar de 5e Klasse. De rit door het dorp met de dubbeldekker beschikbaar gesteld door Henk Coolen, was voor het team en begeleiders een ervaring om nooit te vergeten.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.