De Kwir: ‘Limburgse Kerstschool 2017′

Op woensdag 8 februari heeft bisschoppelijk gedelegeerde John Marx van het bisdom Roermond een certificaat uitgereikt aan Basisschool De Kwir in Neer.
De Kwir kreeg van het bisdom de eervolle vermelding: ‘Limburgse Kerstschool 2017′. Deze vermelding heeft de school te danken aan de wijze waarop zij op school en in de kerk de kerstviering 2016  vorm hebben gegeven. Ook de samenwerking school-kerk werd  als zeer goed beoordeeld. Het lijkt een beetje vreemd om op het certificaat te lezen: Kerstschool 2017. De reden is dat de Kerstviering van 2016 helemaal op laatst van het kalenderjaar heeft plaats- gevonden. Het bisdom vindt dat de scholen het predicaat Kerstschool het hele jaar 2017 mogen dragen.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.