De Pizzabakkers Maastricht

De Pizzabakkers Maastricht is een Pizzeria gelegen aan Tongersestraat 30 in Maastricht.

Meer informatie over De Pizzabakkers Maastricht in Maastricht

In dit artikel wordt informatie gegeven over De Pizzabakkers in Maastricht. Het restaurant is gevestigd in het voormalige pand van restaurant Donnatello's en biedt Romeinse pizza's met dunne en krokante bodems. Het menu bevat twaalf vaste pizza's, evenals een wisselende pizza van de maand. Naast pizza serveert het restaurant ook antipasti, salades en huisgemaakte desserts. De ingrediënten worden geïmporteerd uit Italië en de sauzen zijn huisgemaakt volgens traditionele Italiaanse recepten. Het restaurant heeft een open keuken en biedt ook een aparte zaal voor groepen tot 70 personen. Daarnaast worden er evenementen georganiseerd en is er de mogelijkheid om te werken bij De Pizzabakkers. Betalingen kunnen alleen worden gedaan met PIN of creditcard. Er is ook de mogelijkheid om een eigen vestiging van De Pizzabakkers te openen via franchising.

Wil je weten wat De Pizzabakkers Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pizzabakkers Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pizzabakkers Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pizzabakkers Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Pizzabakkers Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pizzabakkers Maastricht

Bezoekers bekeken ook