De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht

De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht is een Dierentrimmer gelegen aan Roserije 35A in Maastricht.

Meer informatie over De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht in Maastricht

De Trimfabriek is de trimsalon van Maastricht en omstreken voor de verzorging van honden, katten en konijnen. Ze bieden de juiste zorg en geven advies over de dagelijkse verzorging. Niet alle vachttypen moeten vaak geborsteld worden, omdat dit kan leiden tot meer haarverlies. Naast behandelingen bieden ze ook wasbeurten en nagelknippen aan. Het is belangrijk om van tevoren een afspraak te maken. De eigenaresse, Yvonne Vollema, heeft de salon opgericht na het faillissement van V&D en heeft haar oude opleiding tot kapster gecombineerd met haar passie voor dieren. Ze heeft samengewerkt met Femke Kort, die ook haar eigen trimsalon heeft. De salon bevindt zich aan de cuyleborg in Maastricht. Ze zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden en buiten deze tijden kan er een contactformulier worden ingevuld.

Wil je weten wat De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Trimfabriek - Honden trimsalon in Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Trimfabriek – Honden trimsalon in Maastricht

Bezoekers bekeken ook