De Zjwiek gaat wederom voor KERNgezond

Op donderdagmorgen 22 september stond de start van een derde jaar KERNgezond bij basisschool De Zjwiek in Roggel op de agenda.
De groepen 5-6 gaan het gehele schooljaar weer van start met leuke activiteiten die als doel hebben bewustzijn creëren bij de kinderen en hun directe omgeving betreffende gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. De aftrap van dit jaar werd verzorgd door wethouder Arno Walraven van Leudal en topsporter Jeroen van den Beucken, handballer van Targos Bevo Hc uit Helden. Na het openingswoord was het tijd om de ochtend actief te beginnen met een warming-up. Alle kinderen van De Zjwiek namen hieraan deel, van de peuters tot en met groep 8. Daarna stond voor de groepen 5-6 een heerlijk en gezond ontbijt klaar dat beschikbaar was gesteld door Bakkerij Heerschap. De kinderen genoten duidelijk van het lekkere eten. Jeroen van den Beucken was in de klassen aanwezig om te vertellen over het belang van een gezond ontbijt en uiteraard mochten de kinderen hem alles vragen en kregen ze allen een handtekening.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.