Demirci Gym Maastricht

Demirci Gym Maastricht is een Kickboksschool gelegen aan Roserije 500 in Maastricht.

Meer informatie over Demirci Gym Maastricht in Maastricht

Demirci Gym is een bekende vechtsportschool in Limburg die gespecialiseerd is in het geven van kickbokslessen. Ze bieden zowel groepslessen als privélessen aan, waarbij ervaren trainers zorgen dat cursisten hun beste kunnen bereiken. Bij Demirci Gym wordt er gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen en techniek, met de verwachting dat cursisten zich inzetten en discipline tonen. Naast de fysieke en technische progressie is ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk. In de afgelopen 25 jaar heeft Demirci Gym bewezen succesvol te zijn, met vechters die over de hele wereld worden uitgenodigd voor demonstraties en wedstrijden. Of je nu een professionele vechtsportcarrière nastreeft of gewoon serieus een vechtsport wilt beoefenen, je kunt altijd contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of een proefles boeken.

Wil je weten wat Demirci Gym Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Demirci Gym Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Demirci Gym Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demirci Gym Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Demirci Gym Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Demirci Gym Maastricht

Bezoekers bekeken ook