Diamondbeast

Diamondbeast is een Sportkledingwinkel gelegen aan Acaciahoven 30 in Maastricht.

Meer informatie over Diamondbeast in Maastricht

Diamondbeast Clothing is een merk dat meer dan alleen fitnesskleding biedt. De kleding kan gedragen worden tijdens het sporten, zoals fitness, hardlopen en voetbal, maar is ook geschikt voor andere activiteiten. Het belangrijkste is dat de kleding zo goed past dat je het niet meer uit wilt doen. Diamondbeast streeft ernaar om geweldige producten te creëren door gebruik te maken van de beste stoffen. Het merk richt zich op zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en wil kleding ontwerpen die iedereen kan dragen, ongeacht wat ze doen. Alle sportkleding en accessoires zijn ontworpen om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast is het belangrijk voor vrouwen dat de leggings squatproof zijn. Diamondbeast wil game-changing sportkleding bieden waarmee je eruitziet als een diamant en traint als een beest. Het merk staat voor succes, hard werken en nooit opgeven. Het doel van Diamondbeast is om je te helpen groeien in je levensstijl en je te inspireren om de beste versie van jezelf te worden.

Wil je weten wat Diamondbeast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diamondbeast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diamondbeast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diamondbeast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Diamondbeast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diamondbeast

Bezoekers bekeken ook