Drukkunstmuseum

Drukkunstmuseum is een Erfgoedmuseum gelegen aan Jodenstraat 22 in Maastricht.

Meer informatie over Drukkunstmuseum in Maastricht

Het Drukkunstmuseum in Maastricht biedt een kijkje in de wereld van industrieel erfgoed, kunstenaarschap en historie. Het museum presenteert de drukgeschiedenis van Maastricht, waarbij de kennis van vandaag het resultaat is van meer dan 500 jaar ambacht, techniek en kunstenaarschap. Het museum bevindt zich in een historisch gebouw in de binnenstad en is bezig met een evolutie naar een verrassend museum. Naast de collectie en de drukgeschiedenis biedt het museum ook educatieve programma's en is er een vacature voor een vrijwilliger. Camille Oostwegel heeft de Unternehmerpreis 2022 ontvangen voor zijn ondernemerschap en passie voor kunst.

Wil je weten wat Drukkunstmuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drukkunstmuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drukkunstmuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drukkunstmuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Drukkunstmuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drukkunstmuseum

Bezoekers bekeken ook