Drukte van belang bij heropening Aldi Heythuysen

Zaterdagmorgen 2 juni stonden de eerste klanten al om 8.00 uur verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi- vestiging in Heythuysen.
Filiaalleider Bas van Rens opende samen met de jeugdige Bradley Kerbel uit Baexem door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg als verse broodjes en een jacuzzi tot de hoofdprijs van € 250,-. Deze hoofdprijs werd al binnen het uur uitgereikt aan Irmgard Brakel uit Heythuysen die erg verrast was door het winnen van de prijs en de mooi verbouwde winkel.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.