Dubbel Goud voor bakker Thijs Koolen

Op dinsdag 12 januari werden de Gouden Schieters uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Echte Bakkers in de RAI in Amsterdam.
Deze prestigieuze prijzen zijn beschikbaar voor de overall winnaar ‘Beste Echte Bakker van Nederland’ en voor de nummers een in de categorie Kwaliteit en Winkel. Bakker Thijs Koolen uit Ell prolongeerde zijn titels Beste Echte Bakker én Beste Kwaliteit van vorig jaar. In de laatste categorie haalde hij voor de 11e keer op rij een top 3 notering waarvan dit jaar voor de 9e keer het goud. Na 17 onaangekondigde product keuringen die over het hele jaar door het Nederlands Bakkerij Centrum zijn uitgevoerd, scoorde hij een gemiddelde van 8. Thijs en Francien Koolen waren dolgelukkig met hun prijzen en hebben de winkel voor een middagje gesloten en waren met het hele team in de RAI bij de prijsuitreiking.

Dit artikel delen

Elburg Gezellig op de Veluwe

Elburg is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Elburg. Op deElburggids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deElburggids? Neem dan contact met ons op.