Een nieuwe website voor Dorpsraad Ell

Het bestuur van de Dorpsraad Ell heeft in samenwerking met de werkgroep: Website en Online Communicatie, een volledig nieuwe website ontwikkeld.
Niet alleen het design, maar ook de functionaliteiten zijn daarbij flink onder handen genomen. De nieuwe website is ontworpen en ontwikkeld door Roel van de Mortel. In Ell bestaat een actief verenigingsleven, daarom is voor alle verenigingen een eigen pagina gecreëerd met daarop alle handige informatie van en over de vereniging. Staat jouw vereniging of club er nog niet tussen, stuur ons dan even een bericht. De nieuwsberichten op de website hebben een andere indeling gekregen en het is nu nog makkelijker te navigeren tussen de verschillende nieuwscategorieën. Heb jij nieuws dat niet mag ontbreken op de website, dan kun je dat eenvoudig mailen naar media@dorpsraadell.nl.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Maastricht Gezellig op de Veluwe

Maastricht is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Maastricht. Op deMaastrichtgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deMaastrichtgids? Neem dan contact met ons op.